Népszerű eladások

Leértékelések

Szállítás és egyéb vevői információk

Szállítás utánvétes csomagként, postai szolgálattal.

Cégünk a Magyar Posta szolgáltatásainak igénybevételével szállítja/ szállíttatja a csomagokat, illetve az ügyfelek saját maguk is átvehetik a rendelt termékeket raktárunkból, aminek szándékát előre jelezzék felénk.

A kiszállítást megelőző munkanapon – akár az esti órákban - e-mailben értesítést küldünk a szállított csomag sorszámáról, mely alapján a posta tájékoztatást tud nyújtani a kiszállítás pontos idejéről. A kézbesített termékek ellenértékét a postai kézbesítőnek kell kézbesítéskor, készpénzben kifizetni az esetlegesen felmerülő szállítási díjjal együtt! A vásárlásról a számla a csomagban érkezik.

Kézbesítés esetén, átvételkor rögtön ellenőrizzék a csomag állapotát, hogy a szállításból eredő esetleges problémákat érvényesíteni tudják!

Szállítási határidők, költségek

Az alábbiakban feltüntetett szállítási határidők kizárólag a munkanapokon, délután 15 óráig leadott megrendelésekre, valamint a raktáron levő termékek kiszállítására vonatkoznak.

A szállítási határidők termékkategóriánként, de akár azon belül termékenként is változó lehet, a készletek, a gyártás, illetve a névre szólóan kért tárgyak feliratozási ideje, mind befolyásoló tényező . A termékek adatlapján információt találnak a várható teljesítés idejéről, a névre szólóan kért termékek esetében a feliratozás egyeztetése során, annak tervezett átfutási idejéről is tájékoztatást adunk.

Céges megrendelőinknek sürgős esetekre is nyújtunk megoldást, amit a rendelés folyamatában egyeztetünk! A nagy értékű megrendeléseket cégünk szállítja ki, előzetes egyeztetés során megrendelőnkkel a szállítás idejét, szállítási címet egyeztetjük!

Költségek:

A webáruház által feltüntetett szállítási költség fix, nettó 1800 Ft/csomag.

25000Ft-os rendelési értékhatártól a szállítási költség ingyenes!

Csomagolás

Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a rendelés teljes meghiúsulása esetén a forgalmazót kártérítési kötelezettség nem terheli.

Mindenkor törekszünk vásárlóinkat maradéktalanul kiszolgálni, megelégedettségükhöz hozzájárulni!

Fenntartjuk a jogot, hogy a termékek a shopban található mintaképekhez képest, színárnyalatban, cégesítés vagy egyéb okokból szerkesztésükben eltérhetnek!

A vásárlástól való elállás

Az elállási jog nem vonatkozik a kereskedő által értékesített azon termékekre, melyet a megrendelő egyedi utasításai alapján, egyediesített módon vagy kifejezetten a kérésére állítottak elő.

Egyéb esetben, erről a 45/2014.(II.26) számú kormányrendelet rendelkezik.
Webáruházunkban történő megrendelés és annak visszaigazolása magyar nyelven történik.
A megrendeléssel és visszaigazolással kapcsolatos szerződéskötés nem minősül írásban kötött szerződésnek, a szerződés nem kerül iktatásra és utólag nem lesz hozzáférhető.
Amennyiben a 45/2014.(II26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozó szerződéses vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:

A vásárló, az áru átvételét követő 14 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállási/felmondási határidő az attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a vevő vagy a vevő által megjelölt, fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. Amennyiben a vevő elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni postán vagy elektronikus úton küldött levél útján a kereskedő címére! A vevő határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent jelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát.

A fogyasztót terheli a termék visszajuttatásának költsége (szállítási, ill. utazási költségek).Visszavétel esetén a termék teljes árát megtérítjük, a postaköltség összege nem kerül visszatérítésre!

A termék visszaküldését kérjük, hogy utánvétes csomagként ne küldjék el! Utánvéttel történő termék visszaküldést nem áll módunkban elfogadni. Kérjük, hogy a termékeket személyesen,postán vagy valamely futárszolgálattal juttassák vissza. Cégünk a.

Amennyiben a visszaküldött árucikk sérült, vagy a rendeltetésszerű használat mértékénél viseletesebb állapotban van, az Indicate Kft. polgári eljárás útján érvényesíti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A megrendelő elállási jogát a 45/2014.(II26.) Kormányrendelet 29. §-ban foglalt esetekben nem gyakorolhatja. Az elállási jog gyakorlása során a megrendelő a jóhiszeműség és tisztesség követelményeinek megfelelően köteles eljárni, jogát rendeltetésének megfelelően köteles gyakorolni. Az elállási jog gyakorlása nem vezethet a joggal való visszaéléshez. Joggal való visszaélésnek minősül a jog gyakorlása, ha az a jog társadalmi rendeltetésével össze nem férő célra irányul, különösen, ha a nemzetgazdaság megkárosítására, személyek zaklatására, jogaik és törvényes érdekeik csorbítására vagy illetéktelen előnyök szerzésére vezetne. (Polgári törvénykönyv 5. §)

Az árak honlapunkon történő megjelenésüktől kezdve érvényesek kivéve, ha azok minden gondosság ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak-illetőleg egyéb kedvezőtlen események hatása miatt fenntarthatatlan árváltozások esetén, akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást vagy ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a szerződéstől. Az ajánlattételtől, az előszerződéstől, a szerződéstől a teljesítésig bármelyik fél kötelezettségek nélkül elállhat.

A megrendeléssel a fent említettek a szerződés tartalmának részévé válnak!

Szerzői jog


A webáruház oldalán található valamennyi tartalom (szöveg, cikk, termékismertető, tájákoztató, kép, más információ illetve adat)szerzői jogai-eltérő rendelkezés hiányában-térbeli és időbeli korlátozás nélkül a webáruház üzemeltetőjét illeti meg.Különösen tilos a webáruházból letöltött tartalmat a webáruházban történő vásárlástól eltérő célra felhasználni, ezeket átdolgozni másolni, stb.A webáruház szerzői és egyéb jogainak megsértése vagy e szerződés megszegése esetén azonnal jogi eljárást kezdeményez a jogsértővel szemben. A webáruház használatával a felhasználó elfogadja, hogy az oldal tartalmának másolása vagy az itt meghatározott céltól eltérő felhasználása akkor is jogsértőnek minősül, ha az esetleg nem állna szerzői jogi oltalom alatt.

EUROPEAN UNION

European Union buyers, we also sell our products to EU member states, please send an email to info@naptarbox.hu for shipping costs! Enter the code and quantity of the product as well as the country of destination and we will send you our offer, thanks!

INTERNATIONAL POSTALS COSTS

Please send an email to info@naptarbox.hu for shipping costs! Enter the code and quantity of the product as well as the country of destination and we will send you our offer, thanks!