Népszerű eladások

Leértékelések

Fizetési feltételek

Fizetési módok

Bruttó 25 ezer Ft rendelési értékig utánvéttel, vagy előre fizetés átutalással!

Minimális rendelési érték nettó 7000,-Ft (a postai szállítás költségét is beszámítva)!

Bruttó 25 ezer Ft feletti rendelési értéknél az előre fizetést kérünk. A másik lehetőség előleg-bekérő alapján a vételár 50%-ának átutalásával, amely összeg beérkezése után számlát küldünk, a vételár másik felének kifizetése szállításkor készpénzben történik. A megrendelés teljesítését az előleg bankszámlánkra érkezése után kezdjük el.

 

Postai szolgálattal történő szállítás esetén utánvéttel

A megrendelt termékek ellenértékét a kézbesítőnek kell kézbesítéskor, készpénzben kifizetni az esetlegesen felmerülő szállítási díjjal együtt.

Előre utalással

A megrendelt termékek ellenértékét lehetőség van átutalással is kiegyenlíteni. Ez esetben kérjük, keresse kollégáinkat. Kérésének megfelelően kiállítjuk az átutalásos számlát, melyet e-mailben, faxon, vagy postai úton juttatunk el Önhöz. A számla alapján megindítható az átutalás. Az összeg megérkezését követően a megrendelt cikkek átvehetőek személyesen, vagy házhozszállítás útján.

 

Az árak honlapunkon történő megjelenésüktől kezdve érvényesek kivéve, ha azok minden gondosság ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak-illetőleg egyéb kedvezőtlen események hatása miatt fenntarthatatlan árváltozások esetén, akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást vagy ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a szerződéstől. Az ajánlattételtől, az előszerződéstől, a szerződéstől a teljesítésig bármelyik fél kötelezettségek nélkül elállhat.

A megrendeléssel a fent említettek a szerződés tartalmának részévé válnak!