Népszerű eladások

Leértékelések

PIERRE CARDIN

Pierre Cardin a legendás francia divattervező és újító. A második világháború után építészmérnökkéntvégzett, pályafutása elején együtt dolgozott a másik híres divattervezővel, Christian Diorral.

1950-ben saját divattervező házat alapított, 1953-ban pedig a rangos francia „Chambre Syndicale de la Haute Couture“ Társulat tagjává avatták.

1959-ben útjára indította a „prêt-à-porter“ (viselésre készen áll) kollekciót, amivel forradalmasította a ruhagyártást. Ezzel elérhetővé tette a nagyközönség számára is a divatos öltözködés lehetőségét.

Pierre Cardin világszerte számos díjat és kitüntetést kapott neves intézményektől, az első divattervező, akit kitüntettek és taggá avattak a Francia Képzőművészeti Akadémián.

A Pierre Cardin gondosan kiválasztott anyagok felhasználásával készült, részletekre nagy hangsúlyt fektető termékkollekció. A márka történelme jól mutatja, hogy a Pierre Cardin nem csak a divat védjegye, hanem az időtállóság szimbóluma is!

Kínálatunkban megtalálhatóak az üzleti élet divatos kellékei, Pierre Cardin tollak, tollkészletek, noteszek, mappák, szettek, tablet és mobiltartók! Pierre Cardin márka termékei azt a színvonalat képviselik, melyek az elegancia, a különlegesség érzését nyújtják, biztos sikert aratnak, emlékezetessé téve az alkalmat ajándékozó és ajándékozott számára! Kövessék akcióinkat, érdemes!