Népszerű eladások

CÉGEK, VÁLLALKOZÁSOK-emblémázott tárgyak

Kiemelt tevékenységünk immáron több mint 25 éve, hogy ajándéktárgyakat, reklámtárgyakat forgalmazunk különféle cégek, pénzintézetek, vállalkozások, rendezvényszervezők, szervezetek, önkormányzatok számára.

Tevékenységeink közé tartozik a tárgyak cégesítése, emblémázása. Amiben szintén fontos alap és segítség a megrendelők számára a hosszú évtizedek tapasztalata, amihez párosul még a nyomdai tevékenység is! A tervezés, szerkesztés feladatát szintén felvállaljuk induló vállalkozások, cégek számára az arculattervezésben segítséget nyújtunk úgy, hogy nem kell még megosztani a feladatokat és az időt más cégek bevonásával, hiszen közvetlenül biztosítani is tudjuk a megtervezett és szükséges anyagokat, reklámhordozókat, amivel jóval költséghatékonyabb, közvetlenebb a projektkezelés!

A shopban szereplő tárgyak emblémázva is kérhetők! Az árak a kiválasztott technológiától, mérettől, a logóban, feliratban megjelenített színek számától függően változhat. Az emblémázásban cégünk egyik alapstratégiája, hogy a megrendelő kevés "szakmai infót" akar feleslegesen befogadni, csupán emblémázva szeretné látni a reklámtárgyát úgy, hogy az a termék árát már ne megsokszorozza, hanem közelítőleg megmaradjon az eredeti szinten! Megrendelőink tapasztalják, hogy valóban nagyon kedvező lehetőségeket nyújtunk, aminek úgy tudunk megfelelni, hogy a munkákat magunk végezzük, saját gépeinket, eszközeinket használva!

EMBLÉMÁZÁSI INFORMÁCIÓK

  • Válassza ki az emblémázni kívánt termékeket a shopból (amennyiben az elképzelt tárgy nem szerepel, esetleg egyedi tervezést vagy gyártást igényelne, akkor is jelentkezhet, mert nem szerepel teljes kínálatunk a shopban, de az európai gyártók, forgalmazók szinte mindegyikével kapcsolatban állunk!
  • Adja meg a mennyiséget
  • Logó/felirat feltöltése (vektorgrafikus CDR, vagy JPG/BMP/TIFF/PNG/PDF stb. anyagok) amennyiben jó minőségben nem áll rendelkezésre, segítünk - feldolgozzuk, átalakítjuk a meglévőt)
  • Kérje ajánlatunkat e-mailben. E-mail: info@naptarbox.hu
  • Látványterv, vagy mintadarab is kérhető, aminek költsége és változó tartamú átfutási ideje van! Megvalósuló üzlet esetén ezen költségek levásárolhatók! Ötleteket is adunk a a feliratok, logók elhelyezésében, kombinálásában!
  • Csomagoló-postázó részlegünk rendelkezésükre áll ügyfeleinknek! A reklámtárgyak elosztását, eljuttatását a cég különböző képviseleteihez, egységeihez, vagy közvetlenül a célcsoporthoz, címlista szerint elvégezzük, megoldást kínálva erre a rutint, embert igénylő, sokszor nehezen szervezhető, körülményes feladatra!