Népszerű eladások

Leértékelések

Rólunk

Indicate Kft

Cégünk egy cégcsoport része, mely utód cégként 19 éve, előd cégeket tekintve 23 éve van jelen a reklámtárgy és naptár piacon! Eddigi működésünk során kizárólag egy zárt, a pénzügyi szektorban jelentős szerepet betöltő ügyfélkört szolgáltunk ki, akiknek szolgáltatásainkkal, termékeinkkel való megelégedettségét nem igazolhatja jobban más, az előzőekben említett régóta tartó kapcsolatnál, ami ma is tart, elsődleges ügyfélcsoportként tisztelve őket.

Mivel az évek során termékeink folyamatosan nagy érdeklődést keltettek más cégek részéről is, a sok megkeresés és az azoknak végül elégedettségükre megtörtént teljesítéseink, azt a következtetést engedték a piaci kínálatot is áttekintve, hogy nyissunk, a nagyközönség számára is elérhetővé tegyük termékeinket, amely termékek egyediségükben, árfekvésükben, az ehhez tartozó minőségükkel, egy külön kínálati sávot képeznek, komoly versenyt teremtve egyéb gyártók, forgalmazók termékeinek!

Várjuk hát régi vásárlóink mellett az újakat, azokat a cégeket, vállalkozásokat, akik a lehető legegyszerűbben a számukra felesleges, nyomdai és szerkesztői tudás elsajátítását mellőzve, időt és költséget spórolva, szeretnének cégüket reklámozó naptárakhoz vagy reklámtárgyakhoz jutni bármely kategóriában, amik az ügyfeleiknél az ajándék okozta öröm mellett, nem kevés reklámértékkel is bírnak! Érdemes teljes termékkörünket, akcióinkat, kedvezményeinket áttekinteni, ami tovább növelhetik a megelégedettségüket!

A cégek mellett számítunk az egyéni vásárlókra is, akik nem a boltok tömegcikkeit keresik úgy, hogy vásárlási szándékukban áraink és akcióink nem eltántorítják, hanem megerősítik! Falinaptáraktól, az asztali naptárakon, agendákon át, az ajándékok, vagy irodaszerekig, a szebbnél szebb utazási táskákig, minden termék megtalálható kínálatunkban. Vásárlásukat, pontgyűjtő és egyéb akciókkal honoráljuk!

Célunk, a jelen gazdasági viszonyok mellett, egy elrugaszkodott áraktól mentes naptár és ajándéktárgy kínálatot nyújtani, cégek és egyéni vásárlók számára egy ügyfélbarát webshopon keresztül, az együttműködésben közvetlenséget sugározva, ahol a vásárlás során felénk a bizalom, termékeinkkel az elégedettség érzését próbáljuk kiváltani Önökből!

Céges naptárat, ajándékot szeretne?

- csak választana a kínálatból és cége logóját, adatait, reklámját viszontlátná a naptárakon, tárgyakon?

- érezné azt a büszke elégedettséget amit saját céges ajándékainak látványa okoz?

- nem akar a szerkesztői és nyomdai feladatokban elmélyülni egy munkaszobában?

- pénzt, időt szeretne spórolni, elfelejtve a kötelező, szükségtelen gyártási mennyiségeket, helyette növelve a választékot!

- válasszon hát, adja meg logóját, cégesítési adatait, rendeljen!

- értéket teremtett, átadhatja, ügyfelei szemében elégedettség, bizalom, ami a sikeres és tartós üzleti kapcsolat garanciája!

  • Indicate Kft.
  • 2660 Balassagyarmat, Zichy u. 19.
  • Cégjegyzékszám: 12-09-002086
  • Adószám: 11204693-2-12
  • Email: info@naptarbox.hu
  • Telefon: 36302222107